- Tarina joka vaatteessa

Persoonallisilla ja mielenkiintoisilla kuoseillaan lapsia ja aikuisia ihastuttanut Aarrekid perustettiin vuonna 2009. Merkki syntyi inspiraatiosta ja halusta toteuttaa unelmia, kertoa mielikuvituksellisia tarinoita, jotka ilahduttaisivat lapsiamme, pieniä aarteitamme. Olemme näiden vuosien aikana seikkailleet metsässä, avaruudessa, teekutsuilla puutarhassa, vaeltaneet läpi mystisen laakson ja istuneet pilvien reunalla, unohtamatta lukuisia seikkailuja pöllöjen seurassa.

Vuonna 2016 uudet tuulet koittivat ja nyt Aarrekidillä on käytössään oma ompelimo Cottonhouse, joka sijaitsee pohjois-Portugalissa, Ponte de Liman pikkukaupungissa. Pitkän historian omaava ompelimomme on tehnyt Aarrekidin rakastettuja tuotteita jo useamman vuoden ajan. Nyt merkki ja tuotanto yhdistivät voimansa ja tulos on kaikkea sitä, mitä olemme toivoneet!

Se, että meillä on oma tehdas, mahdollistaa uusien tuotteiden tuomisen markkinoille tiheämmällä tahdilla ja pystymme tekemään järkeviä ratkaisuja, tuotantoa kuunnellen. Pyrimme arjessamme tekemään päätöksiä, jotka eivät kuormittaisi tuotantoa turhaan ja oman tehtaan kautta lunastamme arvolupauksemme valmistaa turvallisia ja eettisiä vaatteita.

Käyttämämme luomupuuvillalangalla on GOTS (Global Organic Textile Standard). Neuloksellamme ja tuotteillamme on Öko- Tex® Standard 100 sertifiointi. Luomupuuvillan lisäksi käytämme tuotteissamme tuotannosta ylijääneitä materiaaleja, silloin kun mahdollista, jotta emme tuhlaisi resursseja uuden tekemiseen. Pyrimme antamaan edellisten mallistojen kuoseille uuden elämän. Käytämme painossa reaktiivivärejä ja kaikki neuloksemme viimeistellään Öko-Tex® 100 I-luokan asettamien rajojen mukaan.

Haluamme tarjota vaatteita - aarteita - joista lapset pitävät, tuntuvat hyvältä päällä ja ovat kestäviä. Korkealaatuiset, huolella valitut materiaalit mahdollistavat tuotteidemme kiertämisen monelle lapselle. Värit ja kuosit kuuluvat kaikille ja suunnittelemme kuosimme kaikille käyttäjilleen sopiviksi. Aarrekidin kuosi- ja tuotesuunnittelu tehdään Tampereella oman suunnittelutiimin voimin.

Tervetuloa Aarrekidin iloiseen maailmaan!

Rakkaudella,