Toimitusehdot

Voimassa 1.3.2016 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Aarrekid on Pumpkin Design Oy:n (Y-tunnus 2382682-5) omistama tuotemerkki. Pumpkin Design Oy on suomalainen lastenvaatteiden valmistaja ja myyjä. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen, Eurooppaan ja Euroopan ulkopuolisiin maihin. Tuotteet on suunniteltu sopimaan ja käytettäviksi Euroopan Unionin alueella, jonka ulkopuolella tuotevastuu ei ole voimassa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Tuotteet on tarkoitettu myytäviksi ja käytettäviksi vain Euroopan Unionin alueella, jonka ulkopuolella tuotevastuu ei ole voimassa

Tilaaminen

Tuotteiden tilaus tapahtuu pääsääntöisesti Aarrekid.fi-verkkokaupan kautta. Tilaukset vahvistetaan sähköpostitse tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta käy ilmi tilauksen sisältö, ostohinta sekä toimituskulut. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa käytössä on seuraavat maksutavat:

Verkkopankit 
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle.

Pankki- ja luottokortit (Visa, Visa Electron ja MasterCard) 
Pumpkin Design Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Maksutapahtumiin liittyvistä reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.


Paytrail Oyj 
y-tunnus: 2122839-7 
Innova 2 Lutakonaukio 7 
40100 JYVÄSKYLÄ 
Puhelin: 0207 181830

Toimitus

Postitamme tilaukset vähintään kahtena arkipäivänä viikossa. Toimitusaika Suomeen on n. 5-10 arkipäivää. Ulkomaille toimitusaika on maasta riippuen n. 7-14 arkipäivää. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla. Tuotekohtaisista toimitusaikojen poikkeavuuksista ilmoitetaan tuoteen tiedoissa verkkokaupassa.

Pyrimme toimittamaan tilauksen tuotteet yhtenä lähetyksenä. Mikäli näin ei tapahdu (tuote on tilapäisesti loppu tai tuote ei ole saatavilla), olemme ensisijaisesti yhteydessä tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Postin pikkupakettina tai postipakettina riippuen lähetyksen koosta ja painosta. Jos tilauksesi ei mahdu postiluukusta, paketti saapuu noudettavaksi toimitusosoitteen mukaan lähimpään jakelupisteeseen/pakettiautomaattiin. 

Toimituskulut

Suomessa 4,90€
Eurooppaan 9,90€
Euroopan ulkopuolelle 14,90€

Vaihto ja palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tilausten mukana on palautusohjeet ja -lomake, jonka pyydämme täyttämään palautuksen yhteydessä.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: 
• asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi 
• pankkitilinumerosi 
• kopio tilausvahvistuksesta

Palautus on veloitukseton Postin palautuspalvelun kautta.

Palautusosoite:
Aarrekid / Pumpkin Design Oy 
Pyynikintie 25 Y-14
33230 Tampere

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet

Verkkokaupan ongelmatilanteissa ja muissa kysymyksissä pyydämme olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@aarrekid.fi tai puhelimitse 040 538 4864.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin, toimitustavasta riippuen.

Palaute ja yhteydenotto

Arvostamme saamaamme palautetta. Pyydämme lähettämään asiakaspalautteet sähköpostitse osoitteeseen info@aarrekid.fi. Verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@aarrekid.fi ja puhelimitse 040 538 4864.

Asiakaspalveluajat

Asiakaspalvelumme palvelee tiistaista torstaihin klo 10-15. Palveluaikojen ulkopuolella tulleisiin tiedusteluihin vastaamme niin pian kuin mahdollista.

Yhteystiedot

info@aarrekid.fi 

+358 50 352 4280


Aarrekid / Pumpkin Design Oy 
Pyynikintie 25 Y-14
33230 Tampere
Finland

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Pumpkin Design Oy (Aarrekid) käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.